Over Projectwitgoed

Projectwitgoed ondersteund bedrijven, instellingen en gemeentes bij de aanschaf van geschikte witgoed apparatuur, daarnaast voorzien wij ook in bijvoorbeeld project meubilair, horeca benodigdheden en of professionele apparatuur. Het aanbod van Projectwitgoed is erg uitgebreid en door onze merk onafhankelijkheid en diverse inkoopkanalen kunnen wij voor uw project altijd een passend advies geven en een scherp geprijsde offerte voor u maken.

Naast het adviseren en leveren van witgoed staat service bij projectwitgoed hoog in het vaandel, met onze eigen technische dienst zijn wij in staat snel te schakelen en een goede oplossing te vinden bij bijvoorbeeld storingen. Naast witgoed en horeca artikelen leveren wij ook witgoed onderdelen vanuit ons magazijn in Eindhoven.

Projectwitgoed exploiteert daarnaast nog twee webwinkels voor zowel consumenten en zakelijke markt, op witgoedparts.nl vindt u een zeer uitgebreid assortiment witgoed onderdelen welke veelal direct vanuit onze eigen leverbaar zijn. Horecaonlineshop.nl bied een ruim assortiment aan horeca benodigdheden zoals horeca apparatuur, horeca benodigdheden maar ook horeca / projectmeubilair.

  • Merk onafhankelijk
  • Eigen technische dienst
  • Scherpe prijzen
  • Telefonisch advies
  • Meedenken in praktische en koste besparende oplossingen